یکی از راه کارهای انتخاب سمعک توجه به برند آن است. از هر سه سمعک در جهان یک سمعک توسط متخصصین زیمنس طراحی و تولید می شود. شرکت زیمنس آلمان یکی از پیشگامان طراحی سمعک هوشمند است. کلینیک جهان سمعک به عنوان نمایندگی سمعک های زیمنس در ایران، پیشگام در ارائه سمعک های روز دنیا است.

با دنیای خود یکی شوید. طراحی شده برای پنهان ماندن. مجموعه ای از پیشرفته ترین فناوری های شنیداری در سمعکی تقریبا نامریی در اندازه ای بسیار کوچک.

راه کاری راحت و پنهان برای افرادی که از زندگی پر مشغله خود لذت می برند. در یک هم نشینی دوستانه و یا به هنگام لذت بردن از تماشای فیلم مورد علاقه خود. هر آنچه که بخواهید افت شنوایی نباید شما را از کاری باز دارد.

سمعکی کوچک، هوشمند و پیشرفته مناسب ترین انتخاب برای دنیای شما. این سمعک صدایی صاف و بی نقص را به گوش های شما انتقال می دهد و عملکردی بی همتا را برای شما به ارمغان می آورد.

اولین سمعک کاملا ضد آب از مجموعه سمعک های زیمنس. هر کجا که باشید سمعک Aquaries همراه شماست. به هنگام شنا، قایقرانی و یا دوچرخه سواری.
انتخاب سمعک مناسب
راه کارهای انتخاب سمعک اصولی
انتخاب سمعک که یک وسیله با تکنولوژی یا فن آوری بالاست از اهمیت خاصی برخوردار است. در عین حال سمعک یک وسیله پزشکی است و نمی تواند توسط افراد عادی تجویز گردد.
در همه جای دنیا سمعک را شنوایی شناس یا ادیولوژیست برای افراد کم شنوا تجویز و تنظیم می کنند. سمعک ها دارای انواع مختلف از نظر شکل ظاهری، فن آوری و امکانات می باشند. انتخاب سمعک بایستی توسط افراد حرفه ای و طبق یک الگوریتم خاص صورت پذیرد. در این روش نوع و میزان کم شنوایی و همچنین کلیه شرایط ادیولوژیکی فرد متقاضی مهمترین عامل انتخاب است. همچنین نیازها و احتیاجات، روابط روزانه، شغل و کلیه مسائلی که ممکن است روی انتخاب سمعک تأثیر بگذارد مورد توجه قرار می گیرد.
راه کارهای مهم دیگر جهت انتخاب سمعک
یک عامل مهم دیگر که بسیار مهم است دیدگاه فرد از نظر روانی به افت شنوایی خود است. در این مرحله از نظر روانشناسی افراد مورد بررسی قرار می گیرند.
بطور کلی افراد دارای دو دیدگاه هستند یا سمعک را بعنوان مشکل تلقی می کنند و با اکراه با آن کنار می آیند یا به سمعک بعنوان یک راه حل می نگرند و تصمیم می گیرند از صدای زندگی لذت ببرند. قطعاً برای افراد با دیدگاه اول سمعک های بسیار ظریف و پنهان توصیه می شود و برای افراد با دیگاه دوم سمعک های با امکانات بیشتر ولی راحت توصیه می گردد و در این انتخاب روی سایز و اندازه کوچک خیلی تأکید نمی شود.
پیشنهاد سمعک مناسب به کاربران
به هر حال پس از بررسی هر سه مورد فوق بایستی بهترین سمعک با قیمت مناسب فرد به وی پیشنهاد شود. سمعک ها چیزی شبیه به گوشی موبایل هستند با فن آوری های بسیار متنوع و انواع گوناگون در سایز و رنگ های متنوع. تنها تفاوت آن با گوشی موبایل در این است که اولاً از تکنولوژی بالاتری برخوردارند و همچنین حتماً باید توسط متخصص شنوایی شناس تجویز شود. لذا محدوده قیمت سمعک ها نیز براساس این تنوع بسیار گسترده است.
راه کارهای انتخاب سمعک برای کودکان و نوزادان
هدف از تجویز و تنظیم سمعک فراهم کردن حداکثر امکان دسترسی نوزاد یا کودك با افت شنوایی به محیط شنیداري و به ویژه، گفتار می باشد. این دسترسی باید به گونه ای باشد که بالاترین قابلیت شنیداری و همچنین کمترین مقدار نویز و اعوجاج همزمان باهم فراهم شود.
شنوایی شناسان تنها متخصصین بالینی هستند که تمام دانش و توانایی مورد نیاز جهت تجویز سمعک و دیگر وسایل کمک شنیداری را دارا هستند.
ولی ممکن است در روند انتخاب سمعک مناسب با دیگر درمانگران برای مثال: گفتار درمانگر، روانشناس، متخصص اطفال و … همکاری داشته باشد و به صورت تیمی روند درمان و توانبخشی صورت پذیرد.
تشخیص کاندیداتوری کودک برای سمعک از طریق شنوایی سنجی رفتاری و همچنین تست های تکمیلی تر مانند ABR امکان پذیر است.
در بسیاری از کشور های جهان از جمله کشور ما ایران جهت تشخیص کم شنوایی یا ناشنوایی و متعاقب آن مداخله زود هنگام غربالگری های شنوایی از بدو تولد آغاز می شوند.
که شامل انجام تست OAE در بدو تولد، سه ماگی و شش ماهگی است.
همچنین اگر کودک در تست OAE بدو تولد رد شود حتما باید این تست به همراه تست کامل تر ABR در یک ماهگی انجام شود.
اگر کودک در تست بدو تولد مشکلی را نشان نداد بهتر است که تست ABR در حدود ۳ ماهگی برای اطمینان کامل از سیستم شنوایی انجام شود.
علت تاکید بر تشخیص و مداخله زودهنگام این است که زمان طلایی کودک برای زبان آموزی تا قبل از ۶ سالگی است.
و هرگونه مانع در یادگیری زبان در این سنین باعث مشکلات جبران ناپذیر در توانایی های گفتاری، ادراکی و شناختی کودکان میشود.
به شما توصیه می شود که انتخاب نوع و ویژگی های سمعک کودک خود را به شنوایی شناس مورد اطمینان خود بسپارید.
چرا که در کودکان چالش هایی برای انتخاب و تجویز سمعک وجود دارد.
به علت تغییرات در آناتومی کانال گوش کودک و دیگر ویژگی های ساختاری و دلایل بهداشتی و سلامتی، گفته می شود که استفاده از سمعک داخل گوشی برای کودکان زیر ۶ سال ممنوع می باشد.
برای سنین ۶ تا ۹ تاکید به استفاده از سمعک پشت گوشی است ولی در مواردی امکان تجویز داخل گوشی هم وجود دارد.
برای سنین بالای ۹ سال ممانعتی برای تجویز داخل گوشی یا پشت گوشی وجود ندارد.
همچنین ممکن است در بعضی موارد نیاز به استفاده از وسایل کمک شنیداری دیگر همراه با سمعک وجود داشته باشید به ویژه در محیط های آموزشی مثل مهد کودک یا مدرسه، که امکان اتصال به این وسایل کمک شنیداری در سمعک های پشت گوشی وجود دارد.
پس از تجویز و ارایه سمعک، حتما باید به صورت دوره ای شنوایی و سیستم آناتومی گوش کودک ارزیابی شود و تغییرات مورد نیاز در تنظیم و شکل قالب و ویژگی های سمعک ایجاد شود.