سمک نامرئی هوشمند
پیشرفت تکنولوژی باعث تولید جدیدترین وسایل کمک شنوایی یعنی سمعک نامرئی شده است. سمعک نامرئی یکی از جدیدترین نسل سمعکهای روز دنیا هستند که بهصورت کاملاً هوشمند ارائه میشوند. سمعک نامرئی هوشمند در دو دسته داخل گوشی و پشتگوشی ارائه میشود. تقریباً تمام برندهای موجود در دنیا، دارای سمعکهای هوشمند نامرئی هستند. سمعکهای داخل گوشی کاملاً درون مجرای گوش قرار میگیرند و تحت عنوان سمعکهای IIC و CIC دستهبندی میشوند. اگر از بیرون به گوش نگاه کنیم هیچ قسمتی از آن دیده نمی شود.
این سمعکها دارای ویژگیها، مزایا و محدودیتهایی هستند که باهم به این موارد میپردازیم
سمعکهای CIC دارای یکسری محدودیت هستند مانند: کوچک بودن آن باعث میشود کار با آن برای کسانی که لرزش دست دارند سخت باشد. مصرف بیشتر باتری نسبت به سایر گروههای سمعک و اینکه در معرض مستقیم جرم گوش قرار میگیرد که باعث میشود کاربر بهصورت روزانه باید به نظافت آن بپردازد. این سمعکها به مراقبتهای بیشتری نیاز دارند و بایستی هر 6 ماه یکبار سرویس شوند.
قیمت سمعک cic و iic تفاوت آنچنانی باهم ندارند. سمعکهای نامرئی هرچقدر امکانات بیشتر داشته باشند و پیشرفتهتر باشند، قیمت بالاتری نیز دارند. قیمت سمعک نامرئی نوع پشت گوشی ممکن است به خاطر رسیور و یا امکانات دیگری متفاوت باشد. ولی در کل قیمت سمعک نامرئی در مدلهای cic، iic و نوع ریک یا پشتگوشی تقریباً یکسان است. قیمت سمعکهای بدون باتری یا شارژی نیز با سایر قیمت سمعکهای هوشمند نامرئی برابر است و تنها هزینهی اضافی این سمعکها شارژر آنها است. قیمت سمعکهای هوشمند نامرئی از 8 میلیون تومان شروع میشود.
یکی از فاکتور های مهم خرید سمعک های نامرئی نوع نوار گوش و میزان افت شنوایی است. همه ی افرادی که افت شنوایی دارند نمی توانند از این سمعک استفاده کنند. جهت خرید این نوع سمعک با جهان سمعک تماس بگیرید.
سمعکهای نامرئی و هوشمند اتیکن یکی دیگر از برندهای وسایل کمک شنوایی است. در زیر برخی از ویژگیها و قابلیتهای این سمعکهای هوشمند بیان میشود.
نامرئی ترین سمعک زیمنس و منحصربه فرد در سال 2020 با قابلیت انتقال جریان مستقیم صدا تولید شد. از ویژگی های کلیدی این سمعک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
این سمعک یکی از نامرئی ترین سمعک های زیمنس بوده و مجهز به تمام ویژگی های نسل جدید سمعک های Signia Xperience است. طراحی ظریف سمعک Pure 312 X توجه کاربران را به خود جلب خواهد کرد. علیرغم فرم ظریف آن، سمعک Pure 312 X امکان اتصال به بلوتوث را برای لذت بردن از موزیک، تماس های تلفنی و تلویزیون فراهم می کند. ضمن این که یک سیستم تل کویل ( T-coil ) یکپارچه نیز درون سمعک قرار گرفته است. تمام این ویژگی ها در بدنه ای کوچک گنجانده شده است. به راحتی شارژ کن و برو!
سمعک Pure Charge&Go X همراه با شارژر القایی ( Charger II ) مجهز به سرپوش شارژر برای محافظت از سمعک های شماست. طراحی هوشمند این شارژر برای قالب های سفارشی نیز مناسب است. این شارژر با قابلیت شارژ القایی و LED های چپ و راست برای نشان دادن اطلاعات شارژر، نسل جدید شارژر را کامل کرده است.
شارژر القایی( Charger II ) برای تعداد محدودی از نسل های جدید سمعک زیمنس مناسب است. سرپوش شارژر از سمعک ها در حین شارژ شدن محافظت می کند و شارژر را به جعبه ای ایمن جهت جابجایی تبدیل کرده است.
سمعک نامرئی ویدکس دارای قدرت فوقالعاده و ظاهری بسیار شیک را دارا هستند. سمعکهای نامرئی ویدکس هوشمند بوده و قابلیت اتصال به موبایل را نیز دارند. ظاهر امروزی و کیفیت صدای فوقالعاده از ویژگیهای بارز این سمعکها هستند. سمعکهای هوشمند ویدکس، دارای قابلیت عیبیابی هوشمند میباشند و در صورت اختلال در عملکرد سمعک بهصورت خودکار عیب آن را شناسایی کرده و بهصورت هشدار اعلام میکند.
برخی از ویژگیهای سمعک نامرئی و هوشمند ویدکس در زیر آماده است.
سمعکهای فوناک یکی دیگر از برندهای برتر در جهان است که اقدام به تولید سمعکهای هوشمند و نامرئی کرده است. سمعک نامرئی و هوشمند فوناک در دو دستهبندی داخل گوشی و پشتگوشی قرار میگیرند. کیفیت صدای مطلوب و برنامه کنترل وزوز گوش از ویژگیهای بارز سمعک نامرئی فوناک میباشد. برخی از ویژگیهای سمعک نامرئی و هوشمند فوناک در زیر آماده است.
سمعک های نامرئی برای هر فرد بصورت منحصر بفرد ساخته می شود. پس از قالب گیری از گوش هر کاربر، پوسته ی مخصوص گوش ساخته می شود. قطعات سمعک درون پوسته سمعک قرار گرفته و سمعک نامرئی مخصوص گوش بیمار ساخته می شود.
سمعک نامرئی قابلیت پوشش افت های شنوایی ملایم تا شدید را دارند. یکی از اصلی ترین مزایای این نوع سمعک سایز آن است که علاوه بر فراهم کردن فاکتورهای زیبایی برای فرد، باعث مصرف کمتر باتری و استفاده از باتری های کوچکتر می شود.
مزیت دیگر آن، استفاده از جهت یابی طبیعی لاله ی گوش می باشد. برآمدگی ها و فرورفتگی های لاله ی گوش باعث جمع آوری و تقویت صداهای اطراف می شود و نقش بسیار مهمی در طبیعی بودن صدا دارد. سمعک های نامرئی کاملا درون مجرای گوش قرار می گیرد و تاثیری بر دریافت صداها ندارد و باعث می شود تا فرد استفاده کننده صدای طبیعی تر و بهتری را دریافت کند. دارا بودن وایرلس از دیگر مزیت این سمعک ها است. با استفاده از ریموت کنترل ها و اپلیکیشن های موبایل امکان تغییر ولوم کنترل و برنامه های این سمعک ها وجود دارد. علاوه بر این قابلیت به اشتراک گذاشتن اطلاعات دریافتی از هرگوش با گوش دیگر فراهم شده و همانند سمعک های پشت گوشی دارای قابلیت ارتباط دوگوشی شده اند.
افت شنوایی فرد نباید از حد خاصی شدیدتر باشد و یا اینکه الگوی افت شنوایی سخت نباشد. البته در مواردی و تنها با داشتن کانال گوش بزرگ و مناسب در افت های نسبتا شدید می توان سمعک های نامرئی را تجویز نمود. مجرای گوش فرد باید دارای حجم و شکل مناسبی باشد تا قطعات سمعک بصورت استاندارد و اصولی درون سمعک قرار گیرد. بیشترین چالش در ساخت سمعک نامرئی ، فضای کم مجرای گوش و پیچ و خم های شدید است.
در مواردی که گوش بیمار ترشح دارد و یا اینکه عفونت گوش میانی یا خارجی وجود دارد، معمولا سمعک نامرئی برای فرد تجویز نمی گردد. دلیل این موضوع در درجه ی اول شدیدتر شدن و آسیب بیشتر به گوش بیمار است. بسته شدن گوش و عدم تهویه مناسب باعث شدیدتر شدن شرایط گوش میانی و عفونت آن می شود. علاوه بر این مساله، بلندگوی سمعک در معرض ترشح و رطوبت مستقیم قرار می گیرد و احتمال اختلال در عملکرد و سوختن افزایش می یابد.
برخی از سمعک های نامرئی نیاز به قالب گیری ندارند و با استفاده از قالب های آماده ی پیش ساخته درون گوش فرد قرار می گیرند. البته در مواردی که کانال گوش بیمار بسیار باریک و پر پیچ و خم باشد باید حتما قالب گیری انجام شود و سمعک بصورت اختصاصی برای فرد ساخته شود.
کمپانی های مختلف هرساله با ارائه محصولات جدید خود گام بلندی در ارائه سمعک های کوچکتر و قدرتمندتر برمی دارند. هرچه قطعات سمعک ها در سایزهای کوچکتری ساخته شود امکان تولید سمعک هایی با قابلیت قوی تری فراهم می شود.
در مورد سمعک نامرئی باید بدانید که مراقبت از این سمعک ها توسط کاربر باعث افزایش طول عمر آن می شود. جلوگیری از ورود جرم گوش و رطوبت به سمعک با تعویض به موقع فیلتر اهمیت بالایی دارد. کاربر سمعک علاوه بر تمیز کردن بدنه ی سمعک خود، باید فیلتر سمعک را در زمان مناسب تعویض کند. همچنین محفظه میکروفون سمعک نامرئی در قسمت بیرونی گوش قرار دارد و بسیار ظریف است. قرار دادن دست آلوده، خیس یا چرب بر روی سمعک باعث انسداد این محفظه شده و باعث اختلال در دریافت صدا و کاهش طول عمر سمعک می شود.
سمعک های نامرئی به دلیل کوچک بودن سایز معمولا دارای دکمه ی تغییر برنامه و خاموش و روشن و همچنین دکمه تغییر ولوم کنترل نمی باشند. عملکرد های این سمعک ها معمولا با اپلیکیشن موبایل و یا با باز و بسته کردن درب باتری صورت می گیرد. اما نکته مهم در مورد این سمعک ها به نحوه قرار دادن در گوش است. معمولا بر روی هر سمعک نامرئی یک دستگیره کوچک (نخ نامرئی) تعبیه می شود تا گذاشتن و برداشتن سمعک توسط کاربر راحت تر انجام گیرد. قرار دادن اشتباه سمعک بر روی گوش باعث سوت کشیدن سمعک و به هم ریختن کیفیت صدا می شود.
تماس