همراه : ۵۳۸۹۴۶۵ ۰۹۱۲

شعبه آریاشهر: ۴۴۹۶۵۲۸۱ (۰۲۱)

عادت پذیری به سمعک

عادت پذیری به سمعک
راهنمای مقاله
عادت پذیری به سمعک یکی از مراحل حساس استفاده از سمعک است.اگر شما به سمعک خود عادت کنید بدون شک شنوایی شما از قبل خیلی بهتر می شود. بیشتر افراد کم شنوا قبل از اینکه از سمعک استفاده کنند به دلیل اینکه زمان زیادی است اکثر صداهای محیط را درک نکرده اند و اغلب آنها را فراموش کرده اند، توانایی شنیدن دوباره صداهای جدید در آغاز می تواند آنها را اذیت کند.در واقع، شما باید یاد بگیرید که دوباره صداهای سابق را بشنوید. سمعک ها شنوایی شما را به اندازه ای که شما می شنوید کمک می کند. نباید انتظار داشته باشید شنوایی شما مانند یک فرد معمولی شود، اما به شنوایی طبیعی نزدیک خواهید شد. همچنین بسیار بهتر و بیشتر از زمانی که بدون سمعک بودید، می شنوید.

 

عادت پذیری به سمعک هنگام شنیدن صداهای جدید و بلند

قبل از شروع استفاده از سمعک، صداهای زیادی را از دست داده اید و این صداها به مغز شما ارسال نمی شوند. بنابراین مغز مجبور است دوباره این صداها را پردازش کند. این پردازش دوباره از شما انرژی می خواهد، بنابراین ممکن است در ابتدا کمی احساس خستگی کنید. با سمعک های خود، صداها را بسیار واضح و بلند خواهید شنید. همچنین می توانید صدای پس زمینه مانند سر و صدای ترافیک و مهمانی ها، جلسات و اجتماعات، یخچال و فریزر و رایانه، صدای آب، صدای تیک تیک ساعت و آواز پرندگان را بشنوید.

 

اهمیت انتخاب سمعک مناسب شنوایی شما

در اینجا چند راهکار جهت انتخاب سمعک مناسب آورده شده است. لازم به ذکر است یکی از شروط عادت پذیری به سمعک، انتخاب سمعک مناسب شنوایی شما است.

  • شما نمی توانید سمعک ها را با عینک مقایسه کنید. وقتی برای اولین بار از عینک استفاده می کنید، بلافاصله تفاوت را مشاهده می کنید، اما با سمعک ها باید عادت کنید که بیشتر و متفاوت بشنوید. گوش های شما متفاوت از چشم شما کار می کنند.
  • ایده خوبی است که یک کاربر سمعک خوب باشید. این بدان معنی است که شما باید مدام از سمعک خود استفاده کنید، اگر در ابتدا باعث آزردگی شما شد، آن را کنار نگذارید. هرچه بیشتر از سمعک استفاده کنید بهتر و زودتر به آن عادت می کنید.
  • تنظیم سمعک یک روند مداوم است. مخصوصاً در اوایل. کاملاً عادی است که در ابتدا چندین بار سمعک توسط متخصص شنوایی تنظیم شود، بنابراین با تجارب و نیازهای شخصی شما مطابقت خواهد داشت.
  • با افراد دیگری که کم شنوایی دارند و از سمعک استفاده می کنند صحبت کنید. آنها به احتمال زیاد تجربه زیادی برای عادت پذیری خواهند داشت.
  • بهتر است یک گفتگوی مداوم با متخصص شنوایی خود داشته باشید. هرچه بیشتر از تجربیات خود در استفاده از سمعک به آنها بگویید، می توان آنها را بهتر تنظیم کرد تا با نیازهای شما مطابقت داشته باشد.
  • کاهش شنوایی شما  با گذشت زمان ایجاد شده است، بنابراین بهتر است به طور منظم از نظر شنوایی بررسی شوید.
سرور فتحی

سرور فتحی

سرور فتحی بیرانوند کارشناسی ارشد شنوایی شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مدیر کلینیک شنوایی شناسی، تجویز سمعک و سرگیجه آریاشهر مولف کتاب” توانبخشی شنوایی و زبان آموزی کودکان زیر۷سال دارای تقص شنوایی” و با سابقه ی 10 سال فعالیت در زمینه شنوایی شناسی ، تجویز سمعک و سرگیجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *