دریافت نوبت از کلینیک
دریافت نوبت از کلینیک 

65281 449 021

10 صبح تا 7 عصــر هفت روز هفته

مرکز تنظیم سمعک در تهران – تنظیم سمعک انواع سمعک

مرکز تنظیم سمعک در تهران تنظیم انواع سمعک سمعک

بهترین تنظیم سمعک دارای ویژگی های زیر است. فرآیند تنظیم سمعک یکی از موارد مهم در فرایند تجویز سمعک است.

تنظیم سمعک

به یاد داشته باشید شما در طی چندین سال افت شنوایی پیدا کرده اید و چون سمعک امکان شنیدن صداهایی را می دهد که تا حالا قادر به شنیدن آنها نبوده اید، بنابراین مغز شما برای تطابق با صداهای اطراف به زمان نیاز دارد. این زمان در حدود 2 تا 4 ماه طول می کشد. برخی از سمعک های ما قابلیت تنظیم و تطابق با محیط را به صورت اتوماتیک دارند، بعضی دیگر از سمعک ها صدا را با کمک ریموت کنترل می کنند.

تنظیم میزان ولوم سمعک

سمعک های نسل جدید دارای ویژگی های متنوعی هستند. تکنولوژی های جدید به کار رفته این امکان را به سمعک می دهد که باتوجه به نیازهای فرد صدای محیط را افزایش یا کاهش دهد.

به طور مثال هنگامی که در محیط شلوع هستید، سمعک صدای محیط اطراف را کم می کند. تنظیمات دوره ای سمعک: یکی از خدمات مجموعه کلینیک سمعک صادقیه انجام خدمات دوره ای سمعک به صورت رایگان می باشد. در طول فرایند، متخصص شنوایی شناس به صورت مداوم با شما ارتباط دارد و این مدت سمعک کم کم به شرایط ایده آل شما نزدیک می شود. یک تنظیم سمعک خوب باید طوری باشد که فرد استفاده کننده از سمعک هیچ گونه مشکلی با صدای مختلف محیط نداشته باشد.

تنظیم ظریف سمعک

هر متخصص بالینی باید سمعک را در قبال مشکلات گزارش شده از سوي بیمار تنظیم ظریف کند. اگر این کار را به شیوه ي کارایی انجام دهد، در وقت متخصص بالینی و بیمار صرفه جویی خواهد شد و احتمال ناکامی هر دوي آنها در این زمینه به کمترین میزان خود خواهد رسید.

دو مهارت کلیدي در این زمینه وجود دارد: متخصص بالینی باید از بیمار سوالاتی بپرسد تا خیلی دقیق و درست بتواند مشکل بیمار را بفهمد و متخصص بالینی باید بداند که براي دست یافتن به یک هدف خاص باید کدام کنترل تنظیمی سمعک را تغییر دهد.

تا زمانی که ما ندانیم که چقدر از بیماران میتوانند از نتیجه ي تنظیم سمعک خود در اثر استفاده از رویکردهاي معتبر تنظیم ظریف بهره مند شوند، ما به ارزش گنجاندن و در نظر گرفتن رویکرد تنظیم ظریف نظامند در تمامی تجویزهاي خود و یا استفاده از آن براي بیمارانی که مشکل دارند پی نخواهیم برد.

باید گفت که تا زمانی که وقت گذاشته نشود و به صداي سمعک گوش داده نشود و نظرات بیمار درباره ي صداي تقویت شده درك نگردد، سمعک به نحو مطلوبی تنظیم نخواهد شد.

آموزش بیمار و مشاوره به کاربران سمعک بعد از تنظیم آن

افراد کم شنوا از آموزش دیدن سودمند میشوند و ممکن است از تربیت ارتباطی و مشاوره نیز استفاده کنند. هدف از این فعالیت ها ممکن است در راستاي ارایه ي اطلاعات به بیماران در زمینه ي افت شنوایی آنان، گسترش مهارت هاي مورد نیاز براي نحوه ي کار با سمعک و نگهداري آن، بهبودي مهارت هاي شنیداري یا تغییر عقاید، احساسات و رفتارهاي بیماران در ارتباط با قضیه ي شنوایی و ارتباط باشد.

فراهم آوردن آموزش و مشاوره ي مناسب باعث افزایش احتمال استفاده ي کامل از سمعک ها و نیز باعث کمتر شدن مشکلات ارتباطی میشود. روند کمک به بیماران براي شناخت انواع گوناگون سمعک و ویژگی هاي عملکردي آنها که ممکن است براي آنان مفید باشد، این کار  میتواند برای متخصصین سخت و دشواري باشد، اما بایستی آن را به نحو احسن انجام دهند.

بایستی مفاهیم مربوط به سودمندي و هزینه هاي هر مورد (همچون هزینه هاي مربوط به خدمات موجود، ضمانت و دوره هاي زمانی مربوط به امتحان کردن) به شیوه ي ساده و مناسبی ارایه شود.

وقتی فرد شروع به استفاده از سمعک هاي خود می کند، دنیاي تازه اي از صداهاي تقویت شده را تجربه میکنند و ممکن است راهنمایی آنان به افزایش تدریجی استفاده از سمعک ها در انواعی از محیط هاي شنیداري گوناگون منجر به سودمندي آنان شود. هدف این است که در ابتدا، بهترین تجربه براي آنان فراهم آید و اینکه صداها آرامش را از آنها سلب نکند.

بیماران باید بدانند که مغز آنان ممکن است نیاز به مقداري زمان داشته باشد تا با شنیدن بخش هایی از گفتار و صداهاي دیگري که در اطراف است براي مدت زمانی آنها را نمی شنیدند، بایستی تطابق یابد.

مرکز تنظیم سمعک در تهران

کلینیک جهان سمعک یکی از مراکز تنظیم سمعک در تهران است. این کلینیک با دارا بودن دو شعبه در مطهری و صادقیه، آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز در زمینه تجویز و تنظیم سمعک است.

خدمات تنظیم سمعک

مرکز انجام نوار گوش در غرب تهران خدمات سمعک از جمله تنظیمات نیز انجام می دهد.

تنظیم سمعک با استفاده از نرم افزارهای پیشرفته انجام می شود. سمعک ها این ظرفیت را دارند که اطلاعات زیر را در خود ذخیره کنند:

  • شرایط شنیداري که از سمعک ها در آن شرایط استفاده میشود.
  • چقدر از سمعک در هر یک از این شرایط استفاده شده است.
  • چگونه کاربر سمعک خود را در هر یک از این شرایط تنظیم میکند.
  •  چگونه سمعک خودش را در هر کدام از این شرایط تنظیم میکند و یا مشخصات پردازشی آن فعال میشود.
  • موارد مهم و حیاتی همچون زمان کل استفاده و الگوي استفاده ي روزانه از سمعک نشان داده میشود.

متخصص بالینی همگی این اطلاعات را در جلسه بعدي تنظیم سمعک می خواند و از این اطلاعات براي تفسیر نظرات کاربر درباره ي کیفیت صدا استفاده میکند.

تا بدین وسیله، اطلاعات لازم درباره ي تجربه ي کاربر با سمعک را در اختیار او قرار دهند. اگرچه بعضی متخصصین بالینی دوست ندارند براي کاربران خود این مساله را فاش کنند که سمعک آنها اطلاعات و جزییات مربوط به نحوه ي استفاده از سمعک را ثبت میکند. نرم افزار تنظیمی بعضی از سمعک ها به طور خودکار داده هاي نگاشته شده را تجزیه و تحلیل میکند و سپس تغییرات مورد نیاز در تنظیم را متناسب با مشکلات مورد نظر توصیه و ارایه میکند.

مرکز تنظیم سمعک
تنظیم سمعک ریک

تنظیم سمعک دوره ای یکی از خدمات پس فروش سمعک است

کلیه ی مددجویان عزیز کلینیک ما تا 5 سال سمعک خود را می توانند به صورت مجانی تنظیم کنند.

ارائه باتری رایگان

یکی دیگر از خدمات کلینیک جهان سمعک ارائه باتری رایگان به مدت یک ماه است.

ارائه پکیج تنظیف رایگان یکی دیگر از خدمات پس از فروش مجموعه ی جهان سمعک است

از دیگر خدمات پس از فروش مجموعه ی جهان سمعک ارائ پکیج تنظیف رایگان و رطوبت گیر سمعک است.

تنظیم سمعک پشت گوشی

سمعک های پشت گوشی دارای سه رده تکنولوژی آنالوگ، دیجیتال و هوشمند هستند. تنظیم سمعک های پشت گوشی آنالوگ به وسیله ی دکمه ی روی سمعک است و تنها می توان صدای آن را کم یا زیاد کرد. سمعک های پشت گوشی دیجیتال نیز قابلیت اتصال به کامپیوتر دارند و می توان تنظیمات محدودی انجام داد. اما سمعک های پشتگوشی هوشمند به وسیله کابل و با کمک نرم افزار می توان تنظیم دقیق انجام داد. رضایت بیماران در تنظیم سمعک های پشت گوشی هوشمند بسیار بالاست.

تنظیم سمعک های پشت گوشی با کمک نرم‌افزارهای اختصاصی در کلینیک‌های سمعک انجام می‌شود. چنانچه احساس می‌کنید سمعک نیازمند تنظیم مجدد و یا تنظیمات اضافی است می‌توانید با مراجعه به کلینیک ما، مشکل خود را حل کنید. زمان تقریبی تنظیم سمعک در کلینیک 20 دقیقه تا نیم ساعت است و در این مدل تمامی ایرادات تنظیمی برطرف می‌شود.

تنظیم سمعک داخل گوشی

تنظیم سمعک های داخل گوشی نیازمند دستگاه های پیشرفته و ادیولوژیست باتجربه درزمینه ی سمعک است. در کلینیک تخصصی جهان سمعک بعد از تجویز سمعک بیماران بایستی بعد از یک ماه جهت تنظیم دوباره به مرکز مراجعه کنند. در این یک ماه از بیماران خواسته می شود که نقاط ضعف و مشکلاتی که با سمعک را دارند، یادداشت کنند تا هنگام مراجعه درصدد رفع آن‌ها برآییم. تنظیم سمعک داخل گوشی سخت‌تر و نیازمند مهارت خاصی است و بنابراین به استفاده‌کنندگان سمعک پیشنهاد می شود به مراکز معتبر مراجعه کنند.

تنظیم سمعک زیمنس (Signia)

سمعک های زیمنس با نام امروزی سیگنیا معمولا نیازمند تنظیم های دقیق و با حوصله هستند. تنظیم سمعک زیمنس نیازمند وقت زیاد و تجربه بالا متخصص سمعک است. مدل های داخل گوشی سمعک زیمنس بیشتر نیاز به تنظیم پیدا می کنند. در تنظیم سمعک زیمنس بایستی به تون صدای ورودی بسیار حساس بود چراکه اگر صدای سمعک کمی تیز باشد باعث می شود کاربر سمعک از گذاشتن سمعک دلسرد شود.

مرکز تنظیم سمعک

تنظیم سمعک اتیکن (Oticon)

سمعک های اتیکن معمولا بخاطر تون صدای ورودی مناسبی که دارند کمتر پیش می آید که نیازمند تنظیم مجدد شوند. البته گاهی متخصص شنوایی و سمعک در این زمینه تجربه کافی نداشته و باعث می شود کاربر سمعک به فکر یک مرکز دیگر جهت تنظیم سمعک خود شود. کلینیک تخصصی سمعک صادقیه یکی از نمایندگی های اصلی سمعک اتیکن در تهران است و شما می توانید جهت تنظیم سمعک اتیکن خود به این مرکز مراجعه نمایید. تنظیم سمعک اتیکن با کمک نرم افزار تخصصی انجام می گیرد.

تنظیم سمعک فوناک (Phonak)

سمعک های فوناک یکی دیگر از سمعک هایی هستند که اگر متخصص سمعک آشنایی کمی با آن داشته باشد به راحتی می تواند آن را تنظیم کند. سمعک های فوناک به دلیل کیفیت صدای ورودی خوبی که دارند کمتر پیش می آید که کاربر سمعک از آن ناراضی باشد و به فکر تنظیم مجدد آن شود. در هر صورت یکی دیگر از خدمات مرکز سمعک صادقیه تنظیم سمعک فوناک است.

تنظیم سمعک برنافون (Bernafon)

گاهی اوقات، اطلاعات نگاشته شده ممکن است به متخصص بالینی در هنگام تنظیمِ سخت و دشوار سمعک برنافون کمک کند تا میزان پذیرش تقویت از سوي کاربر افزایش یابد. بسیاري از متخصصین سمعک نمودارهاي مربوط به داده نگاري را به کاربران خود نشان می دهند و آنها را براي آنان توضیح می دهند. سمعک برنافون در تنظیم نیازمند تخصص و تجربه بالایی است.

مرکز تنظیم سمعک

هر کسی عادت به شنیدن با گوش خودش دارد!

گوش هر انسانی شکل و شمایل خاص خودش را دارد و هر کسی، همچون اثر انگشتانش، دارای ویژگی‌های خلل و فرجی خاص خودش در لاله‌ی گوش خود می‌باشد. این پستی و بلندی‌های گوش باعث می‌شود تا صداهایی که از دنیای بیرون به گوش فرد می‌رسد، در این نقاط دچار تغییرات صوتی (افزایش یا کاهش شدت صدا) شوند و سپس مغز فرد با توجه به این تغییرات صوتی که در نواحی فرکانسی مختلف رخ می‌دهد، صداها را شنیده و درک می‌کند.
‌مغز هر انسانی به تغییرات صوتی خاص لاله و مجرای گوش او حساس است و از بدو تولد تا آخر عمر به آن عادت دارد. هر گونه تغییری در این ویژگی‌های لاله‌ی گوش باعث کاهش کیفیت صدا و تغییر نحوه‌ی درک صداها می‌شود.

تنظیم سمعک


‌در هنگام تجویز و تنظیم سمعک، باید به این تغییرات صوتی گوش افراد دقت داشت و باید آن‌ها را لحاظ نمود. در سمعک‌های داخل گوشی چون میکروفن سمعک درون لاله و مجرای گوش قرار می‌گیرد، خود میکروفن از این ویژگی‌های خدادادی فرد استفاده می‌کند و بدین ترتیب، کیفیت صداها برای او عادی خواهد بود، اما در سمعک‌های پشت گوشی که میکروفن بیرون از لاله‌ی گوش و در پشت لاله قرار می‌گیرد، امکان استفاده از این ویژگی طبیعی گوش وجود ندارد و بدین وسیله، کیفیت صداها برای فرد غیر عادی خواهد بود. شرکت بی‌همتای زیمنس برای حل این مشکل، فناوری هوشمندانه‌ای را در سمعک‌های خود قرار داده است که به کمک آن، ویژگی‌های صوتی لاله‌ی گوش شبیه‌سازی و در تقویت صداها لحاظ می‌شود، به گونه‌ای که انگار میکروفن سمعک درون لاله‌ی گوش است. بدین ترتیب، صداها برای فرد کاملا عادی و طبیعی می‌شود.

تنظیم سمعک در چند جلسه متوالی

‌یکی از نکات مهم در هنگام تجویز و تنظیم سمعک، به ویژه برای کاربرانی که سابقه‌ی استفاده از سمعک نداشته و تازه دارند سمعک می‌زنند، انجام تنظیمات سمعک در چند جلسه‌ی متوالی و با وقفه‌ی زمانی می‌باشد.

در اواسط دهه‌ی ۲۰۰۰ میلادی، یکی از دانشمندان بزرگ سمعک، پروفسور گیت هاوس از انگلستان، طی مطالعه‌ی جامع و گسترده‌ای بر روی کاربران سمعک به این نکته رسید که برای تنظیم درست و دقیق سمعک، تنها وضعیت شنوایی فرد عامل تعیین کننده برای تنظیم سمعک نیست و علاوه بر وضعیت آستانه‌های شنوایی فرد، نیاز به آگاهی از نیازهای شنیداری او در محیط زندگی خاص آن فرد نیز می‌باشد.

اینکه کاربر سمعک در معرض چه نوع صداهایی و یا چه شدتی قرار دارد، نکته‌ی بسیار مهمی است. ممکن است دو کاربر سمعک وجود داشته باشند که از همه لحاظ همچون سن، جنسیت، وضعیت کم شنوایی، نوع سمعک مثل هم باشند، ولی محیط صوتی زندگی آنان کاملا متفاوت باشد. درنتیجه، نیازهای صوتی آنان متفاوت باشد. در این حالت اگر یک سمعک با تنظیمات مشابه به این دو داده شود، ممکن است نتایج رضایتمندی متفاوتی را از سوی هر دو فرد شاهد بود.

مرکز تنظیم سمعک در تهران

به همین علت توصیه می‌گردد ابتدا تنظیم سمعک در همان جلسه‌ی اول بر اساس نتایج آزمایشات شنوایی و به صورت تنظیم اولیه انجام شود و سپس کاربر به مدت یک الی چهار هفته از سمعک استفاده کند. سپس نتیجه‌ی اولیه از مشکلات شنیداری و نیز میزان رضایتمندی او از تنظیم اولیه در جلسه‌ی بعدی بررسی گردیده و مجددا سمعک او با توجه به بازخورد او تنظیم مجدد گردد.

تحقیقات در آمریکا نشان می‌دهد آن دسته از کاربرانی که رضایتمندی فوق‌العاده از سمعک خود داشته‌اند، چیزی در حدود چهار تا شش جلسه طی یک سال اول دریافت سمعک خود، برای تنظیم آن نزد ادیولوژیست خود مراجعه کرده بودند. به قول معروف، کار نیک از پر کردن است!

Picture of سرور فتحی
سرور فتحی

سرور فتحی بیرانوند متخصص شنوایی شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مدیر کلینیک شنوایی سنجی، تجویز سمعک و سرگیجه آریاشهر مولف کتاب” توانبخشی شنوایی و زبان آموزی کودکان زیر۷سال دارای تقص شنوایی” و با سابقه ی 10 سال فعالیت در زمینه شنوایی شناسی ، تجویز سمعک و سرگیجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 15 =