همراه : ۵۳۸۹۴۶۵ ۰۹۱۲

شعبه آریاشهر: ۴۴۹۶۵۲۸۱ (۰۲۱)

پاک کردن گوش با گوش پاک کن و خطرات آن

پاره شدن پرده گوش
راهنمای مقاله

پاک کردن گوش با گوش پاک کن خطرات زیادی می تواند داشته باشد. جرم موجود در گوش دارای خاصیت چربی و اسیدی است. چربی موجود در گوش از ترك خوردن پوست گوش جلوگیری كرده و سبب نرمی پرده گوش می شود. خاصیت اسیدی جرم موجود در گوش از رشد قارچ ها و باكتری ها در گوش پیشگیری می كند.

گوش پاک کن

بنابراین استفاده از صابون برای پاک کردن داخل گوش باعث می شود تا خاصیت قلیایی صابون ماده اسیدی طبیعی گوش را از بین ببرد و فرصت رشد به باكتری ها و قارچ ها داده شود. باكتری ها و قارچ ها در محیط های مرطوب رشد می كنند، بنابراین توصیه می شود شناگران بدون محافظ گوش به داخل دریا و استخر نروند.

گوش پاک کن

درد گوش، تورم مجاری گوش خارجی، ایجاد غدد لنفاوی در كنار لاله ی گوش، تب خفیف، ترشح چرك سفید رنگ بدون بو از گوش، تنگی و گرفتگی گوش از جمله علایم شایع عفونت گوش خارجی هستند. البته اگر این عفونت از نوع قارچی باشد، چرك سیاه از گوش خارج می شود.

 

پاک کردن گوش

 

آیا پاک کردن گوش باعث عفونت آن می شود؟

تمیز کردن گوش ارتباطی با عفونت آن ندارد. ممکن است جرم گوش به داخل گوش هل داده شود و موجب کاهش شنوایی و یا سرگیجه در فرد شود.

گوش پاک کن

کاربرد جرم گوش چیست؟

هدف از جرم گوش در واقع تمیز نگه داشتن مجرای گوش شماست. اما جرم گوش بیش از حد، سفت می تواند مشکل ساز باشد، در بیشتر مواقع جرم گوش (سرومن) بسیار مفیدتر است. دار واقع جرم گوش یک پوشش طبیعی و محافظ برای پوست حساس کانال گوش است و با پاک سازی آن به وسیله گوش پاک کن، سیستم دفاعی گوش را پایین می آورید. کانالی که با موم گوش پوشانده شده است، آب را دفع می کند و به جلوگیری از عفونت گوش خارجی کمک می کند. جرم گوش نه تنها به دور نگه داشتن گرد و غبار و کثیفی از پرده گوش کمک می کند، بلکه برخی از خواص ضد باکتریایی و روان کننده را نیز به همراه دارد. البته پاک کردن گوش به روش اصولی و درست و با کمک متخصص گوش مشکلی ایجاد نمی کند.

 

سرور فتحی

سرور فتحی

سرور فتحی بیرانوند کارشناسی ارشد شنوایی شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مدیر کلینیک شنوایی شناسی، تجویز سمعک و سرگیجه آریاشهر مولف کتاب” توانبخشی شنوایی و زبان آموزی کودکان زیر۷سال دارای تقص شنوایی” و با سابقه ی 10 سال فعالیت در زمینه شنوایی شناسی ، تجویز سمعک و سرگیجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *