دریافت نوبت از کلینیک
دریافت نوبت از کلینیک 

65281 449 021

10 صبح تا 7 عصــر هفت روز هفته

خرید باتری سمعک – لیست قیمت باتری سمعک

باتری سمعک

قیمت باتری سمعک در سایز های متفاوت، تفاوت ندارد. تنها عاملی که در قیمت باتری سمعک تاثیر دارد مارک و برند باتری مورد نظر است. به طور مثال قیمت باتری سمعک مدل دوراسل اصلی گرانترین بوده و بعد از آن قیمت باتری ریوواک بیشتر است. در بین قیمت باتری های برند دی پاور ارزانترین بوده و کیفیت پایینی دارد. شما می توانید برای استعلام قیمت و خرید انواع باتری سمعک با شماره 02144965281 و 09125389465 تماس بگیرید.

قیمت انواع باتری سمعک

  • ریوواک آلمان
سایز قیمت باتری ریوواک
شماره 10  85000 تومان
شماره 312  85000 تومان
شماره 13  85000 تومان
شماره 675  85000 تومان

یکی از بهترین برندهای باتری برای سمعک، مارک ریوواک است که با توجه به نیاز کاربران، بسته‌های جدید و عالی ارائه می‌دهد. باتری‌های ریوواک در چهار سایز مختلف موجود بوده و از کیفیت بالایی برخوردارند. سایز ده این باتری‌ها بیشترین محبوبیت را دارد، اما سایزهای دیگر مانند 13، 312 و 675 نیز کیفیت بسیار خوبی دارند.

قیمت باتری سمعک

  • سیگنیا آلمان
سایز قیمت باتری زیمنس (سیگنیا)
شماره 10 75000تومان
شماره 312 75000 تومان
شماره 13 75000 تومان
شماره 675 75000 تومان

باتری سیگنیا از برندهای معتبر باتری‌های سمعک است که توسط شرکت زیمنس تولید می‌شود. این باتری‌ها در تمام سایزها به‌جز سایز 10 کیفیت مناسبی دارند و مانند ریوواک در چهار رنگ عرضه می‌شوند. باتری سمعک‌های نامرئی زیمنس سایز 312 دارند که کوچکتر از سایز 13 است، اما این به معنای ضعف آنها نیست. برای خرید باتری سمعک زیمنس با ما تماس بگیرید.

  • مارک دوراسل

باتری های دوراسل یکی از مارک های با کیفیت برای سمعک هستند. این باتری ها دارای چسب بلندی هستند که استفاده از آن برای کسانی که مشکل بینایی دارند، به خصوص سالمندان راحت است.

قیمت باتری سمعک
قیمت باتری سمعک دوراسل
  • مارک ویدکس

در حال حاضر واردات مشتقات سمعک ویدکس ازجمله باتری دارای این مارک متوقف شده است. این مارک باتری در مقایسه با سایر مارک ها دارای کیفیت پایین تری است. پیشنهاد ما برای کاربران سمعک مارک ریوواک است. اگر در بازار باتری های سمعک برند ویدکس موجود بود، ممکن است تقلبی یا تاریخ مصرف گذشته باشد.

  • مارک دی پاور (d power)

متأسفانه مدتی است باتری سمعک دی پاور با تولید کشور آلمان وارد ایران شده است. با نگاهی گذرا به سایت‌ها و شرکت‌های تولیدکننده باطری سمعک در آلمان هیچ سرنخی از این باتری پیدا نکردیم. باتری سمعک دی پاور که با بسته‌بندی مشابه باتری سیگنیا در داروخانه‌ها و بعضی مراکز پیدا می شود قیمتی به‌مراتب پایین‌تر از سایر برندهای باتری دارد که کاربر سمعک را تشویق به خرید آن می کند.

باتری دی پاور یکی از بی‌کیفیت‌ترین باتری های سمعک موجود در بازار متفرقه است. شما هیچ‌وقت این باتری سمعک را در مراکز معتبر شنوایی‌سنجی پیدا نخواهید کرد. باتری سمعک دی پاور با بسته‌بندی مشابه باتری‌های سمعک زیمنس به‌احتمال خیلی زیاد در ایران ساخته می‌شود.

باتری سمعک را کجا بخریم؟

متأسفانه برندهای متفرقه باطری سمعک در بازار بسیار زیاد است. قیمت باتری سمعک در حال حاضر نسبتاً بالا است و همین عامل باعث شده است که کاربران سمعک به دنبال باتری ارزان‌قیمت باشند.

باتری‌های سمعک را بهتر است در کلینیک‌های شنوایی سنجی و سمعک تهیه کرد که تاریخ مصرف کافی و کیفیت به‌مراتب بهتری دارد. مراکز شنوایی سنجی بعد از انجام تست شنوایی سنجی چون تخصص اصلی آن ها تجویز سمعک است بنابراین بهترین و باکیفیت ترین وسایل سمعک مانند باتری را به کاربران خود ارائه می دهند.

متأسفانه داروخانه‌ها بعضاً باتری های سمعک بی کیفیت (مانند دی پاور) را با قیمت خیلی بالاتری به مصرف کننده ها می فروشند. با این حساب اگر دنبال خرید باتری سمعک با کیفیت و قیمت مناسب هستید حتماً به مراکز شنوایی‌سنجی مراجعه کنید.

هنگام خرید باتری سمعک به نکات زیر توجه کنید

هرگز از باطری ساعت، برای سمعک استفاده نکنید، استفاده از باطری ساعت باعث خراب شدن سمعک می شود. باطری را از مراکز معتبر مانند کلینیک های شنوایی شناسی تهیه کنید. هنگام خرید به تاریخ مصرف و انقضای باتری توجه کنید. باطری برندهای معتبر را خریداری کنید. از خرید باتری های بی کیفیت و ارزان خودداری کنید.

تا زمانی که از باطری سمعک استفاده نمی کنید، برچسب آن را جدا نکنید. هنگام جدا کردن برچسب باتری، سطح آن را با ناخن تمیز کنید تا جریان هوا به درون باتری برقرار شود.

پس از گذشت دو تا سه دقیقه، باتری را داخل سمعک قرار دهید. هنگام خرید سمعک از شنوایی شناس خود بخواهید انواع سمعک های دارای شارژر را به شما معرفی کنند. خرید سمعک دارای شارژر از نظر هزینه مقرون به صرفه می باشد.

مرکز باتری سمعک در تهران

مراکز معتبر خرید باتری سمعک معمولا کلینیک های شنوایی سنجی و سمعک است. جهت خرید باتری سمعک در تهران حتما به این مراکز مراجعه نمایید. مرکز سمعک غرب تهران یکی از بهترین مراکز شنوایی سنجی و سمعک در تهران بوده که در صورت درخواست مراجعین سفارش ها به صورت تلفنی پذیرفته می شود و به تمام نقاط تهران و حومه برای شما ارسال می شود.

سایز انواع باتری سمعک

باتری‌های سمعک در سراسر جهان در چهار سایز استاندارد 10، 312، 13 و 675 موجود هستند، که سایز 10 کوچکترین و سایز 675 بزرگترین است. هر سایز باتری رنگ مخصوص به خود را دارد.

باتری سمعک شماره 10

کوچک‌ترین سایز باتری‌های سمعک، سایز 10 با رنگ زرد است که بیشتر برای سمعک‌های داخل گوشی استفاده می‌شود و معمولاً تا یک هفته دوام دارد. هنگام خرید این باتری‌ها به مارک آن توجه کنید، زیرا برخی از برندها ارزش خرید ندارند. بهترین برند برای باتری سایز 10، ریوواک است که دوام بیشتری دارد. همچنین، بهتر است سمعک خود را در زمان عدم استفاده خاموش کنید تا مصرف باتری کاهش یابد.

باتری سمعک شماره 675

بزرگ‌ترین باتری‌های سمعک، سایز 675 با رنگ آبی هستند که معمولاً تا یک ماه دوام دارند و از لحاظ اقتصادی به‌صرفه هستند. این باتری‌ها برای سمعک‌های بزرگ یا سوپر پاور مناسب‌اند، که برای افراد با افت شنوایی شدید طراحی شده‌اند. هنگام خرید باتری سایز 675 به مارک آن توجه کنید؛ برندهای سیگنیا و ریوواک در بازار موجودند و هر دو کیفیت مناسبی دارند.

باتری سمعک زیمنس

باتری سمعک 312

بعد از باتری شماره 10، باتری‌های شماره 312 قرار دارند که سایز بزرگ‌تری دارند و برای سمعک‌های پشت گوشی کوچک یا ریک استفاده می‌شوند. رنگ این باتری‌ها قهوه‌ای است. باتری ریوواک بهترین مارک برای سایز 312 است و طول عمری بین ده روز تا دو هفته دارد. نوع برند باتری 312 در میزان طول عمر آن تأثیر دارد، و همان‌طور که اشاره شد، باتری ریوواک بیشترین طول عمر را دارد.

 بهترین مارک باتری سمعک

کاربران سمعک همیشه از ما می‌پرسند که بهترین برند باتری سمعک چیست و کدام باتری بیشترین کیفیت و بهره‌وری را دارد. گاهی اوقات برخی کاربران از کیفیت پایین باتری‌های خاصی شکایت می‌کنند که زودتر از حد معمول تمام می‌شوند. در پاسخ باید بگوییم که در سایز 10، تفاوت چشم‌گیری در کیفیت باتری‌ها وجود دارد و بهترین برند موجود در بازار، ریوواک است. در سایر سایزها، به جز مارک دی پاور، بقیه باتری‌ها کیفیت خوب و رضایت‌بخشی دارند؛ البته تهیه باتری‌های مارک ریوواک توصیه می‌شود. ما در جهان سمعک هنگام خرید سمعک، سه بسته باتری رایگان تقدیم مراجعین می کنیم.

باتری سمعک ریوواک

چگونه طول عمر باتری سمعک را افزایش دهیم

راهکارهای زیادی برای افزایش طول عمر باتری های سمعک وجود دارد که باهم در این بخش به آن اشاره می‌کنیم. باتری‌های سمعک دارای برچسب زینک هوا هستند این برچسب ها از واکنش باتری با هوا و ایجاد جریان الکتریکی جلوگیری می‌کنند. پس تا وقتی‌که برچسب باتری روی آن است هیچ‌گونه خطری سلامت و عمر باتری را تهدید نمی‌کند. پس به کاربران سمعک توصیه می‌شود تا وقتی‌که نیاز به باتریهای سمعک پیدا نکرده‌اند بچسب آن را برندارند.

هنگام استفاده از باطری سمعک در ابتدا برچسب آن را بردارید و بعد از یک دقیقه باتری را داخل سمعک قرار دهید. این فاصله زمانی باعث می‌شود باطری سمعک بیشترین کارایی خود را داشته باشد. مورد بعدی که اهمیت دارد مواقعی است که ما از سمعک استفاده‌ای نمی‌کنیم مثلاً هنگام خوابیدن و حمام کردن. بهتر است در این مواقع درب سمعک را بازکرده و سمعک خود را خاموش‌کنیم تا باتری آن مصرف نشود. البته نباید فراموش کنیم هر باتری طول عمر مشخص به خود دارد. مثلاً باتری سایز ده نهایتاً طول عمر یک‌هفته‌ای دارد.

عمر باتری سمعک

باتری ها بر اساس سایزشان عمر مفید متفاوتی دارند. عمر مفید باتری سمعک، علاوه بر سایز آن، بسته به تعداد برنامه های فعال شده در سمعک، نوع تکنولوژی انتخابی و…نیز دارد. بطور کلی از نظر طول عمر باتری، به ترتیب باتری ۶۷۵ (آبی رنگ) بیشترین طول عمر را دارند. باتری ۱۳(نارنجی رنگ )،۳۱۲(قهوه ای رنگ) و کمترین طول عمر مربوط به باتری سایز ۱۰(زرد رنگ) می باشد.  با تمام شدن عمر باتری، سمعک خاموش می شود. پس این حالت را با خرابی خود قطعه ی سمعک اشتباه نگیرید

Picture of سرور فتحی
سرور فتحی

سرور فتحی بیرانوند متخصص شنوایی شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مدیر کلینیک شنوایی سنجی، تجویز سمعک و سرگیجه آریاشهر مولف کتاب” توانبخشی شنوایی و زبان آموزی کودکان زیر۷سال دارای تقص شنوایی” و با سابقه ی 10 سال فعالیت در زمینه شنوایی شناسی ، تجویز سمعک و سرگیجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =